+30 210 9922333 info@audire.gr

Εταιρική διακυβέρνηση – εσωτερικός έλεγχος

Το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις δημιουργεί την ανάγκη έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσής τους σε διαφόρους τομείς. Οι επιχειρήσεις πρέπει να εφαρμόζουν με διαφάνεια όλους τους νόμους και τις ρυθμίσεις (κανονιστικό και νομοθετικό πλαίσιο) που διέπουν την λειτουργία τους, να είναι σε θέση να διαχειρίζονται με αποτελεσματικότητα και να αξιοποιούν αποδοτικότερα τα κέρδη και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Στην AUDIRE, στα πλαίσια της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών εταιρικής διακυβέρνησης και εσωτερικού ελέγχου, συνεργαζόμαστε στενά με όλα τα τμήματα της επιχείρησης, αποτυπώνοντας και αξιολογώντας τις δράσεις τους και εντοπίζοντας τυχόν ανάγκες βελτίωσής τους. Επιπλέον, παρακολουθούμε, με όλους τους απαραίτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς, τυχόν μη συμμόρφωση της λειτουργίας της επιχείρησης με την ισχύουσα νομοθεσία, επισημαίνουμε πιθανούς κινδύνους και συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή απόδοση της λειτουργίας της.

Οι δραστηριότητές μας προσπαθούμε να μην διαταράσσουν τη λειτουργία της εταιρείας, ενώ ο όποιος εντοπισμός λαθών, ανεπάρκειας ή αναποτελεσματικότητας των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου ή των πληροφοριακών συστημάτων αξιολογείται και στη συνέχεια αναφέρεται εγκαίρως και με πληρότητα στη διοίκηση της επιχείρησης.